Vi noterar med glädje Lars Ericsson bland årets deltagare!

Det är alltid glädjande när vi hittar återkommande profiler inom motion och paddling i startlistan!

Lars Ericsson driver den populära bloggen motionspaddla.nu och är för många paddlare ett känt namn. På motionspaddla får man massor av tips på träning, prylar och nyheter inom paddling och Lars är en hängiven motionär som frikostigt delar med sig av sina erfarenheter!

Så här säger Lars i samband med hans anmälan till DKM 2017:
”Ett fantastiskt lopp på alla sätt. Starten är magisk, att paddla de vackra sprickdalssjöarna upp mot Gustavsfors är en skön naturupplevelse och avslutande Lelången är en rejäl utmaning för kropp och knopp. Ett komplett lopp på alla sätt!”

Vi hälsar Lars och alla övriga motionärer Varmt välkomna till DKM 2017!

Lars Ericsson – motionspaddla.nu