Anmälan för 2017 är öppen!

Många har väntat länge och nu har anmälan för DKM 2017 äntligen öppnat. Trogna DKM-paddlare kommer känna igen sig även i årets tävling med fantastiskt natur, massor av deltagare, proffsiga funktionärer och inte minst den härliga stämningen från all pubik. Succén med en stafettklass bibehåller vi även i fortsättningen och efter en del feedback från er deltagare så har vi i även några nyheter som är värda lite extra uppmärksamhet.

Nyheter 2017!

  • K1 Vintage. Denna klass är öppen för dig som fyllt 60 år. Starten går 11:00 i Gustavsfors och sträckan är 20,7 km utan lyft.
  • SUP. Vi öppnar också upp för en SUP-klass (Stand Up Padling) då vi ser att SUP är på frammarsch och borde vara en del i vårt event! Starten går 11:00 i Gustavsfors och sträckan är 20,7 km utan lyft.
  • Par-stafett. Vi följer upp förra årets succé med möjligheten att paddla staffet i tvåmanskajak eller canadensare. Väljer man att ställa upp i stafett med en canadensare ingår dessutom kanot, paddlar och flytvästar i anmälningsavgiften. Ett perfekt tillfälle att utmana kollegor/företag till en oförglömlig kamp på de dalsländska vattnen!